Ο δράστης του Ορλάντο και η ισλαμοφοβία

Posted on 19/06/2016 από

0


Μετά τη μαζική δολοφονία κουήρ ατόμων στο Ορλάντο,  ο δημοσιογράφος Che Brandes-Tuka έγραψε ένα δημοφιλές ποστ σχετικά με το δράστη, το οποίο το Facebook διέγραψε, και μπλόκαρε για τρεις μέρες το λογαριασμό του Brandes-Tuka. Παραθέτουμε παρακάτω το αρχικό ποστ μεταφρασμένο, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε να δείτε το αρχικό κείμενο εδώ.


Μετά από μερικές μέρες αναφορών και καταθέσεων, ξέρουμε τα ακόλουθα για τον δράστη του Ορλάντο:

Ήταν παιδί μεταναστών, γεννημένος και μεγαλωμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είχε δηλώσει συμμαχία με την Χεζμπολάχ, την Αλ-Κάιντα, ΚΑΙ την ISIS, τρεις οργανώσεις που έχουν ξεκάθαρα διαμάχη μεταξύ τους, δείχνοντας ότι στην πραγματικότητα είχε πλήρη άγνοια για τις τρεις αυτές οργανώσεις, πόσο μάλλον γενικά για πολιτικές της Μέσης Ανατολής.

Δεν ήξερε σχεδόν τίποτα για το Ισλάμ, και σύμφωνα με τον πατέρα του, τη σύζυγό του, και την κοινότητά του, δεν ήταν καθόλου θρήσκος.

Πάλευε με την τοξική του αρρενωπότητα, είχε πρόβλημα αλκοολισμού, και χτυπούσε την σύζυγό του, κάτι για το οποίο ποτέ δεν καταδικάστηκε.

Ήταν ρατσιστής απέναντι στους μαύρους ανθρώπους, λατίν@ς ανθρώπους, και στην επίθεση σκότωσε κυρίως μη λευκούς κουήρ ανθρώπους.

Παρά τις υποτιθέμενες «κουήρ τάσεις» του ίδιου, ήταν ένας ομοφοβικός σε μια χώρα όπου 1 στα 5 ΛOATKIA+ άτομα πέφτουν θύματα εγκλημάτων μίσους και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 100 νομοθεσίες εναντίων ΛOATKIA+ ανθρώπων (από απαγόρευση του γάμου μέχρι νομοθεσίες για την χρήση τουαλέτας) που εκκρεμούν σε δεκάδες πολιτείες.

Λάτρευε και εξιδανίκευε την αστυνομία της Νέας Υόρκης, μία από τις πιο γνωστές οργανώσεις της χώρας που έχουν στρατό μεγαλύτερο του ISIS, γνωστοί για την άκριτη, αδικαιολόγητη και δυσανάλογη κατασκοπεία των Μουσουλμάνων ανθρώπων, και την συστηματική βία που ασκούν σε μαύρους ανθρώπους, λατίν@ς ανθρώπους, και άλλες μειονότητες.

Στη δουλειά του χτυπούσε ανήλικους σε κέντρα κράτησης, καθώς δούλευε και εκπαιδεύτηκε από την ιδιωτική εταιρεία G4S, που είναι όχι μόνο μία από τις μεγαλύτερες κατόχους μετοχών στο σύστημα των φυλακών, αλλά επενδύουν σε μαζικές απελάσεις καθώς διοικούν κέντρα κράτησης μεταναστών και συμμετέχουν στην κατάληψη της Παλαιστίνης, εκπαιδεύοντας και άλλους σκοπευτές στο Ισραήλ για να στοχοποιούν και να σκοτώνουν Παλαιστίνιους.

Οργάνωσε μαζική δολοφονία σε μια χώρα που έχει δει 1000 μαζικές επιθέσεις με όπλα τις τελευταίες 1200 μέρες.

Συνοψίζοντας, ήταν αδαής, ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός, με εσωτερικές διαμάχες, αρρωστημένο θαυμασμό για την εξουσία, και εμμονή με τη βία και τα όπλα, καταλήγοντας να κάνει πράξη όλα τα παραπάνω.

Συγνώμη, αλλά ο υποτιθέμενος «ακραίος ισλαμιστής τρομοκράτης από το Αφγανιστάν» που προσπαθείτε να φτιάξετε είναι όσο πιο Αμερικάνος γίνεται.