Ακούστε την εκπομπή με ένα κλικ εδώ.
Σε αυτή την εκπομπή μιλήσαμε για τις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη 2015 (τα σποτάκια των κομμάτων και τα ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.) Ακούσαμε ελληνικό λαϊκό-ποπ για να γιορτάσουμε το γεγονός.
Ο σχολιασμός μας ήταν κυρίως πάνω στα σποτάκια των κομμάτων και τα ντιμπέιτ των αρχηγών τους. Δεν έχουμε πολλά λινκ αυτή τη φορά αλλά μπορείτε να διαβάσετε μερικές δικές μας σχετικές αναρτήσεις από γεγονότα που συζητήσαμε και στην εκπομπή.
- Σποτ ΑΝΤΑΡΣΥΑ: συμμαχικός μισογυνισμός προ εκλογών (κλικ)
- Περί σεξισμού προς τις δημοσιογράφους του ντιμπέιτ (κλικ)
Μιας και αναφέραμε τη διαφωνία μας με την παρουσία παιδιών στα διάφορα κομματικά σποτάκια θέλουμε να σημειώσουμε πως αυτό υπήρξε αίτημα και της Συνήγορου του Πολίτη Καλλιόπης Σπανού:
«Πάγια αντίληψη της Αρχής είναι ότι η φροντίδα για το παιδί και τα δικαιώματά του, η οποία οφείλει μεταξύ άλλων να συγκαταλέγεται στις πολιτικές προτεραιότητες, δεν συμπίπτει με τη δημόσια χρήση της εικόνας του, η οποία θα πρέπει να οριοθετείται»
Τα τραγούδια που ακούσαμε
Φοβερό – Πωλίνα
Τώρα μου μιλάει – Στέλλα Γεωργιάδου –
Άσπρο και Μαύρο – Βικτώρια Χαλκίτη
Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει – Ελίνα Κωνσταντοπούλου
Ο περιττός – Δέσποινα Βανδή
Το κάτι – Καίτη Γαρμπή
Ξέρω τι ζητάω (I will rise again) – Hi5
Επιτέλους – Νατάσα Θεοδωρίδου, Καίτη Γαρμπή
Κλάψε – Χριστίνα Κολέτσα
Posted on 19/09/2015 από Anelis
0